• Endast bokade tider via email

  • >>kom ensam<<

  • 18 års gräns (Obligatoriskt att ta med ID/körkort)

        Att ha målsmans tillåtelse skriftligt efter 16 okej

  • Ej alkohol eller drogpåverkad

  • Ej feber, kraftigare förkylning, influensa eller liknande

  • Inga tatueringar på gravida

  • Inga tatueringar i ansiktet

  • Trevlighet och respekt är ett måste!

 

  • Ej avbokad tid debiteras

    • Missar du tiden eller inte avbokar minst 24 timmar innan,​ debiterar vi dig 1000kr för den bokade tiden vi har avsatt för dig!

VÅRT
Mål

Vårt mål är att skapa en så originell och så grym tatuering för dig som möjligt. Därför har vi inga klara motiv som man bara väljer ut, utan allt börjar från en idé och ritas upp efter kundens önskemål. Därför är det viktigt att du vet vad du vill ha, men dessutom kan du få all hjälp och tips från oss. Alla tatueringar är unika oavsett dess betydelse. Referensbilder är ett plus för att förstå bättre vad du gillar/vill ha.

TATTOO

Därför har vi inga klara motiv som man bara väljer ut, utan allt börjar från en idé och ritas upp efter dina önskemål. Därför är det viktigt att du vet vad du vill ha, men dessutom kan du få all hjälp och tips från oss. Alla tatueringar är unika oavsett dess betydelse. Referensbilder är ett plus för att förstå bättre vad du gillar/vill ha.

MOTIV

- Innan du bestämmer dig helt på motivet du vill tatuera in så borde du alltid fråga tatueraren om råd, då en kunnig tatuerare har speciell öga för detaljer och kvalité! Det är viktigt att tänka igenom vad man vill tatuera då det stannar för livet, det kan vara något personligt eller helt enkelt ett konstverk man vill stolt bära på!


- Innan du kommer till studion för att tatueras så är det jätte viktigt att vara utvilad, dvs. sova ordentligt och äta något innan. Gör du inte det, så är chansen mycket större för smärta och kroppen klarar inte av flera timmar helt enkelt.

 

- Drick mycket vätska och ta gärna med läsk, vatten och mat som du kan äta och dricka medan du tatuerar dig med tanke på att det kan vara fler timmars sittning. För tatueringens bästa är det viktigt att undvika dricka alkohol en dag innan och en efter! Alkoholen kan få färgen att flyta ut mer under huden eftersom alkoholen förtunnar blodet, och så försämras immunförsvaret som behövs till läkningen!

OCH STIL

Vi designar och tatuerar alla möjliga stilar, både gråskala och färg. Planering och Kvalité är en av de viktigaste aspekterna för oss, oavsett tatueringens storlek. Vi kan försäkra dig att du är i goda händer hos oss.

KVALITÈ

Presentkort går att beställa online via vår webshop, alternativt kontakta oss så ordnar vi det! Kan även skickas via post. Har du redan fått ett presentkort av någon, kontakta oss med kortets "#nummer" när du bokar tid, samt ta med dig kortet när du ska tatuera dig.

Presentkort